A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Новини закладів освіти

УВАГА! До відома батьків!

         В рамках Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» відділ освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Костопільського району інформує, що відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України                          № 684 від 13.09.2017 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів», у разі відсутності учнів, які не досягли повноліття, на навчальних заняттях протягом 10 робочих днів підряд з невідомих або без поважних причин заклад освіти невідкладно надає відповідному територіальному органу Національної поліції та службі у справах дітей дані таких учнів для провадження діяльності відповідно до законодавства, пов’язаної із захистом їх прав на здобуття загальної середньої освіти.

10:59:17 17.09.2019

УВАГА ! Проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок»

     Відповідно до ст. 53 Конституції України та Закону України «Про загальну середню освіту», з метою надання дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону; виявлення дітей шкільного віку не охоплених навчання на початок навчального року тощо, на території Малолюбашанської сільської ради Костопільського району організовано і проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок», в рамках якого відповідальними працівниками закладів освіти Малолюбашанської сільської ради Костопільського району :

11:38:43 16.09.2019

Змагання на звання «Краща  спортивна громада Рівненщини 2019 року»

   08  вересня 2019 року у с.Корнин Рівненського району, під егідою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», відбулися змагання на звання «Краща  спортивна громада Рівненщини 2019 року». Участь у них взяли команди із п’ятнадцяти об’єднаних територіальних громад Рівненської області.

12:18:17 09.09.2019

День знань у Мирненському ліцеї

    День знань – особливе свято не лише для учнів, а й для учителів та батьків. Сьогодні, у сонячний, теплий, осінній день пролунав перший дзвоник для учнів Мирненського ліцею. Особливу увагу приділили тим, для кого перший дзвоник дійсно пролунав вперше, а для кого – востаннє. Це наші першачки-НУШівці та випускники-одинадцятикласники. В цей день лунали привітання та теплі слова від директора ліцею Степанюк Юлії Вікторівни, а також почесного гостя свята - голови Малолюбашанської сільської ради Талащука Віктора Флоровича. З молитвою та благословенням звернувся до учнів і отець Сергій, який також освятив учнів та усіх присутніх до нового навчального року.Усі бажали школярам успіхів у навчальному процесі, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження, а також підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.     Мирненський ліцей щиро вітає усіх учнів та учителів України з Днем Знань! Нехай новий навчальний рік буде сповнений позитивом, яскравими моментами, несе добрий настрій у кожну школу, ліцей, гімназію! Зі святом!!

12:07:11 01.09.2019

Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Малолюбашанської сільської ради

   29 серпня 2019 року відбулась серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Малолюбашанської сільської ради. Тема: «Створення умов для забезпечення рівного доступу до якісної освіти».

14:40:44 30.08.2019

Засідання предметних методичних комісій закладів освіти Малолюбашанської сільської ради

    27-28 серпня відбулись засідання предметних методичних комісій закладів освіти Малолюбашанської сільської ради. На всіх структурах були опрацьовані новації нормативно-правової бази в галузі освіти, методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів, визначено пріоритетні напрямки методичної роботи у 2019-2020 навчальному році.

14:31:39 28.08.2019

Підсумки конкурсу на заміщення вакантної посади директора закладу дошкільної освіти «Вишиванка» Малолюбашанської сільської ради

    01.08.2019р. у приміщення відділу освіти, молоді і спорту  відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора закладу дошкільної освіти «Вишиванка» Малолюбашанської сільської ради. 

09:44:16 02.08.2019

Підсумки конкурсу на заміщення вакантної посади директора закладу дошкільної освіти «Полісяночка» Малолюбашанської сільської ради

   20.06.2019р. у приміщення відділу освіти, молоді і спорту  відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора закладу дошкільної освіти «Полісяночка» Малолюбашанської сільської ради. 

10:47:47 21.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь