A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Новини закладів освіти

Навчання відповідальних за пожежну безпеку в закладах освіти Малолюбашанської сільської ради

     10 червня 2019 року на  базі  відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради було проведено  навчання та перевірку  знань  осіб, відповідальних   за  пожежну безпеку в закладах освіти Малолюбашанської сільської ради, за участі спеціаліста Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області. По завершенні учасники  отримали посвідчення про проходження навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.

15:55:20 11.06.2019

День літа у Борщівській гімназії

       3 червня у літньому таборі "Веселка" Борщівської гімназії було проведено День літа.    Вихованці табору спочатку з радістю розшифровували приказки, складали імена з квітів, потім переглядали відео про ознаки літа, із задоволенням складали колаж «Я ? літо». Підсумували це свято композиціями з польових квітів.

09:47:50 04.06.2019

ПРОЕКТ СПРИЯННЯ АКАДЕМІЧНІЙ ДОБРОЧЕСНОСТІ(SAIUP project)

    Проект Сприяння академічній доброчесності в Україні, що його розпочинають Американські ради з освіти за участі Міністерства освіти і науки України та за підтримки Посольства Сполучених Штатів, охопить 10 українських університетів - з різних регіонів і з різними характеристиками. Результатом роботи Проекту повинні стати своєрідні «історії успіху», які можна використати для трансформації системи вищої освіти загалом.

09:34:13 04.06.2019

Семінар-тренінг у Мирненському ліцеї

        28 травня 2019 року на базі Мирненського ліцею відбувся локальний семінар-тренінг для вчителів інформатичної освітньої галузі, які навчатимуть учнів других класів у 2019-2020 навчальному році з теми "Особливості реалізації галузі"Інформатична" в умовах впровадження Державного стандарту початкової освіти".     Тему розкривали в двох напрямках: теоретичному та практичному. Відкрила семінар директор ліцею Степанюк Ю.В., привітавши всіх учасників семінару. Шкаєва Н.А., вчитель початкових класів Данчимістської філії Мирненського ліцею, обговорила з присутніми особливості типових освітніх програм інформативної освітньої галузі Державного стандарту початкової освіти.        Глудик О.П., вчитель початкових класів Мирненського ліцею, говорила з колегами про особливості впровадження Державного стандарту, звертаючи увагу на практичний аспект цієї теми. Разом з тим було обговорено інформаційно-комунікаційну компетентність, формування наскрізних умінь засобами інформатики, наступність у роботі вчителя інформатики. У практичній частині Оксана Петрівна запросила всіх на міні-тренінг "Медіаграмотність як професійна складова вчителя інформатики". В процесі роботи педагоги визначили вміння медіаграмотної людини; відшукали маркери маніпуляції, пропаганди; ознайомилися з методикою формування медіаграмотності в початковій школі. Також всі присутні мали змогу попрацювати з різними комп'ютерними програмами, які полегшують роботу вчителя (Classtime, Jamboard, Scrumblr, Learning apps, WordArt та ін.)       Завершуючи семінар, всім було вручено сертифікати.

15:37:52 29.05.2019

Новини Борщівської гімназії

     27 травня 2019 року Борщівська гімназія гостинно відкрила двері для літнього  табору "Веселка". У День загонів вихованці обрали собі назви, малювали емблеми та вивчили девізи.

17:18:12 28.05.2019

ТАБІР «ЕДЕЛЬВЕЙС» ВІДЧИНИВ ДВЕРІ

        27 травня 2019 року на базі Мащанського ліцею розпочав роботу табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Едельвейс».

16:32:47 27.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь