A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Новини закладів освіти

У Малолюбашанській сільській раді продовжуються заходи з проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»

    Відповідно до ст. 53 Конституції України та Закону України «Про загальну середню освіту» з метою надання дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону; виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища; соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі з 1 вересня у Малолюбашанській сільській раді проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок».

17:19:37 21.10.2019

Обласний семінар-практикум для методистів районних, міських методичних кабінетів, представників ОТГ, які координують художньо-естетичні предмети

     Добрий господар знає: посієш весною, восени збереш урожай. Звичайно, є плоди, яких треба чекати значно довше. Мудрий Соломон залишив вислів: «На все свій час». Сіючи добро серед вихованців, ми хочемо змінити їх, країну, суспільство взагалі, політичну кризу, збройне протистояння в Україні. Не потрібно впадати у відчай, бо вічна і завжди актуальна Біблія дає надію: «Хто з плачем… носив торбину насіння на посів, вернеться із співом, несучи снопи свої» (Псалом 125:6).

16:22:51 21.10.2019

Про проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» у загальних закладах середньої освіти Малолюбашанської сільської ради

   На виконання ст. 53 Конституції України та Закону України «Про загальну середню освіту», з метою надання дітям з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону; виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища; соціального захисту дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі в загальних закладах середньої освіти Малолюбашанської сільської ради проводиться профілактичний захід «Урок».

12:22:25 18.10.2019

Святкові заходи з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля у ЗДО «Журавлик-2»

         Щороку свято присвячене Дню дошкілля стукає у двері закладів дошкільної освіти. Так, 27 вересня 2019 року у Мирненському закладі дошкільної освіти «Журавлик -2» Малолюбашанської  сільської ради Костопільського району  відбулося незабутнє дійство.

15:57:09 27.09.2019

Турнір з міні-футболу "Золота осінь"

     21 вересня 2019 року за сприяння Малолюбашанської сільської ради, відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради та Костопільською районної федерації футболу у с.Малій Любаші відбувся ХІХ турнір з міні-футболу "Золота осінь".

17:00:15 21.09.2019

БАРВИ ОСЕНІ

       Кожна пора року має свої характерні особливості: колір, аромат, настрій. І якось виходить, що осінь завжди найяскравіша та найбільш насичена. Осінь — це дуже гарна пора. Тільки восени буває така різноманітна палітра барв. Листя змінює свій звичний зелений колір на червоний, бурий, жовтий, бордовий.

16:52:41 20.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь