A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Новини закладів освіти

Бонуси для учасників пробного ЗНО-2020

Для охочих спробувати свої сили та вміння у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні (далі - ПЗНО) пропонуємо покрокову інструкцію реєстрації:

15:34:59 24.12.2019

Засідання предметної методичної комісії «Дошкільна освіта»

   26.11.2019 року було проведено засідання предметної методичної комісії «Дошкільна освіта» за темою «Методи співпраці ЗДО та батьківської громадськості в системі інноваційного розвитку дошкільної освіти та роль батьків вихованців в контексті : контроль, управління та допомога» на базі ЗДО «Полісяночка» с. Борщівка, запрошені: голови батьківських комітетів ЗДО Малолюбашанської сільської ради та атестаційна комісія з Борщівської гімназії.На засданні було розглянуто наступні питання: 1.Права та обов’язки батьків вихованців та адміністрації ЗДО- директор ЗДО «Вишиванка» Янчук Ю.В. 2. Перегляд презентації «Батьки та діти» з подальшим обговоренням ,-інспектор відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Погребняк Марина Сергіївна. 3. Вакцинація дітей обов’язок батьків.- завідувач ФАПом с. Борщівка Назарук О.Б. 4. Дотримання нормативно-правових вимог чинного законодавства в сфері дошкільної освіти – запорука успішного закладу дошкільної освіти.-інспектор відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Погребняк Марина Сергіївна. 5.Інтегроване заняття з валеології з елемента- ми конструювання та логіко-математичних вправ «Родичі гарбузові».-Вихователь ЗДО «Полісяночка» Жигадло Т.В. 6. Аналіз роботи з батьками у вигляді презентації та розповіді до неї «Рука до руки».- голова батьківського комітету Матвійчук А. та вихователь Толочик О.В. ЗДО «Журавлик – 2». Дякуємо ЗДО "Полісяночка" за теплий прийом, а нашому керівництву за розвиток дошкільної галузі освіти в нашій сільській раді.

16:13:24 27.11.2019

Засідання ПМК "Іноземна філологія"

     25 листопада  2019 року на базі Мирненського ліцею відбулося засідання предметної методичної комісії "Іноземна філологія" на тему " Особливості викладання іноземної мови в початковій ланці НУШ: головні питання сьогодення". Вчителі - практики обговорили основні питання та проблеми, які виникають у процесі вивчення англійської мови в рамках НУШ та поділилися своїми напрацюваннями.

17:08:19 26.11.2019

Свято патріотичного єднання «Єднаймось, люди, в коло дружнє, хто Україну  любить дуже»

    01 листопада 2019 року на базі Мирненського ліцею відбулось свято патріотичного єднання за підсумками роботи над реалізацією Програми національного виховання на 2008-2020 роки «Єднаймось, люди, в коло дружнє, хто Україну  любить дуже».      Проходило свято у формі славнозвісної церемонії вручення Оскарів – символічних статуеток за перемогу у формуванні ціннісних ставлень, передбачених Програмою.

10:04:44 02.11.2019

Працівники відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Костопільського району, які здійснюють супровід психологічної служби ОТГ взяли участь у Школі методиста психологічної служби

    30-31 жовтня 2019 року  на базі опорного закладу «Балашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Березнівської районної ради  за участі працівників навчально-методичного кабінету психологічної служби Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Мельник Ю.В., Абрамович Т.В.,  начальника управління освіти, молоді та спорту Березнівської районної державної адміністрації Бойчук Н.К., працівників комунальної науково-методичної установи «Березнівський районний методичний кабінет» Березнівської районної ради Мельничук Л.С., Шнайдер С.В., методистів районних, міських методичних кабінетів відділів, управлінь освіти, працівники ОТГ, які здійснюють супровід психологічної служб, практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти Березнівського району відбулася Школа методиста психологічної служби на тему «Сімейний простір як запорука безпечного соціального розвитку дитини в умовах нової української школи».

15:34:40 01.11.2019

Увага ЗНО-2020!

   Плануєте здобути повну загальну середню освіту у 2020 році? Слід проходити ЗНО-2020? Не знаєте чи справитеся і як все має відбуватись?

17:23:18 31.10.2019

Міжвідомча нарада за підсумками проведення на території Малолюбашанської сільської ради Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»

   Відділом освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради 22.10.2019 р., 24.10.2019 р. проведено міжвідомчу нараду за підсумками проведення Всеукраїнського  профілактичного заходу «Урок» за участі працівників апарату  Малолюбашанської сільської ради, відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради, Костопільського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській  області, директорів загальних закладів середньої освіти Малолюбашанської сільської ради.

11:18:58 23.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь