Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

До відома платників екологічного податку, який справляється за викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин стаціонарними джерелами забруднення (за винятком викидів в атмосферне повітря двоокису вуглецю) на території Малолюбашанської сільської ра

Дата: 04.04.2023 15:00
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Для забезпечення екологічної безпеки, створення сприятливого середовища життєдіяльності, запобігання шкідливому впливу атмосферного повітря на здоров’я людей та навколишнє природне середовище здійснюється регулювання викидів забруднюючих речовин шляхом провадження політики у сфері захисту атмосферного повітря.

Згідно з чинним законодавством України, викиди забруднюючих речовин стаціонарними джерелами в атмосферне повітря можуть здійснюватись суб’єктами господарювання тільки після отримання дозволу на викиди. 

Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами - це офіційний документ, який дає право підприємствам, установам, організаціям та громадянам - підприємцям експлуатувати об'єкти, з яких надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші, за умови дотримання встановлених відповідних нормативів гранично допустимих викидів та вимог до технологічних процесів у частині обмеження викидів забруднюючих речовин протягом визначеного в дозволі терміну.

Екологічний податок (екоподаток) – обов'язковий платіж, що сплачується з фактичних обсягів різних викидів, скидів, розміщення відходів у довкілля.

Враховуючи викладене вище просимо всіх платників даного податку надати до Малолюбашанської сільської ради (с.Мала Любаша, вул. Соборна, 10) наявні дозволи на викиди в атмосферне повітря, дозволи на спеціальне водокористування (в частині скидів у водні об'єкти), паспорти місць видалення відходів.

У випадку відсутності дозвільних документів наполягаємо на необхідності їх отримання.

Для отримання такого дозволу звернутися до суб'єкта надання адміністративної послуги з необхідним пакетом документів.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь