Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру

Дата: 04.10.2022 12:45
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Заклади загальної середньої освіти Малолюбашанської сільської радипровели тематично-інформаційні та патріотично-виховні заходи з ушанування пам’яті про трагічні події Другої світової війни та про злочин тоталітарних режимів проти людяності, зокрема про трагедію Бабиного Яру.

Всі заходи проходили в онлайн форматі. Так, в Борщівській гімназії серед учнів 1-9 класів проведені національні уроки пам’яті за темами: «Бабин Яр. Все мовчки тут кричить...», «Бабин Яр. Ми пам’ятаємо», на яких переглянули презентацію «Меморіальний простір у Бабиному Яру. Пам’ятники Бабиного Яру».

У Малолюбашанській гімназії вшанували хвилиною мовчання жертв Бабиного Яру. Проведені онлайн-уроки історії, приурочені 81-шим роковинам трагедії в Бабиному Яру, учні 8-9 класів переглянули відеосюжети «Бабин Яр: як нацисти хотіли приховати свої злочини». Історико-інформаційний дайджест «Бабин Яр: пам’ять жива» розміщений на офіційній сторінці групи Малолюбашанської гімназії соціальної мережі «Фейсбук».

У Мащанському ліцеї учні 6-А класу переглянули онлайн-презентацію «Трагедія Бабичного Яру». Година історичної пам’яті «Бабин Яр – символ Голокосту в Україні» пройшла в 11 класі. Учні 10 класу на годині спілкування розглянули тему «Бабин Яр – злочин проти людяності».

У Мирненському ліцеї до вшанування пам’яті про трагічні події були залучені всі класи закладу. Переглядали та обговорювали відео «Жива пам’ять», «Трагедія Бабиного Яру в серці українського народу»,«У Бабиному Яру палають сотні свіч», «Бабин Яр забуттю не підлягає»,«29 вересня – День пам’яті жертв Бабиного Яру»,«Бабин Яр подих вічного болю»,«Трагедія Бабиного Яру – трагедія українського народу»,«Забуттю не підлягає». Проведені інформаційно-пізнавальні хвилини «Бабин Яр»,«Історія і трагедія Бабиного Яру», «А Бабин Яр мовчить..»,«Розстріли у Бабиному Яру». Також пройшли виховні години та години пам’яті за темами: «Бабин Яр: пам’ять на тлі історії»,«Невинні жертви Бабиного Яру»,перегляд презентації «У Бабиному Яру палають сотні свіч». Представлений історичний вісник «День вшанування жертв Бабиного Яру».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь