A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Бізнесові сили Рівненщини

Дата: 10.05.2022 14:14
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

????«Бізнесові сили Рівненщини» - телеграм-канал саме з такою назвою створило подружжя жителів Києва, які родом з Рівного, Борис та Анна Голуби.

Основна мета каналу, який функціонує з 29 березня, - це збір та поширення інформації про місцевий соціально відповідальний бізнес????.

Подружжя Голубів каже, що ідея створити «Бізнесові сили Рівненщини» народилася спонтанно, під час розмови.

«Як тільки почала відновлюватися робота закладів, ми з дружиною, поміж волонтерських справ, думали, де взяти каву ??чи замовити піцу????. Розуміємо, що бізнесу зараз непросто. Хотілося зробити замовлення у компанії, яка є соціально активною, яка допомагає ЗСУ, медикам, волонтерам, переселенцям. Щоб ці гроші????, які ми заплатимо за каву, потрапили у так званий «кругообіг добра в природі» і згодом пішли на допомогу армії????. Тоді ж і виникла думка, що було б добре зібрати інформацію про такі заклади та поширити, щоб про них дізналось більше людей, які підтримають їх купівлями, а підприємства, в свою чергу, зможуть надати більше допомоги. Тому вирішили зробити відповідний телеграм-канал», - розповідає Борис Голуб.

?Наразі «Бізнесові сили Рівненщини» зібрали та опублікували інформацію про 11 рівненських компаній. Це кав‘ярні, ресторани, перевізник та магазин комп‘ютерної техніки.

????Щоб у телеграм-каналі з‘явилася інформація про ваш бізнес, потрібно написати адміністратору. Головна вимога - бути соціально відповідальними. У повідомленні також потрібно вказати назву закладу, вид діяльності, розповісти, як саме ви допомагаєте ЗСУ, волонтерам, медикам чи переселенцям. А ще - надати фото- чи відеопідтвердження????.

Приєднатися до телеграм-каналу «Бізнесові сили Рівненщини» можна за посиланням????

https://t.me/businessRV

#UAразом

Джерело: Рівненська обласна державна адміністрація 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь