A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Податкова амністія – ще одна можливість підтримати Збройні сили України

Дата: 28.03.2022 15:31
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

В Головному управлінні ДПС Рівненській  області нагадують, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування. Впродовж цього періоду громадяни України, які є власниками активів, що не були оподатковані належним чином, можуть їх легалізувати. Для цього необхідно подати одноразову (спеціальну) декларацію, нарахувати одноразовий збір та сплатити його.

В податковій службі області звертаються до громадян - не зволікати та використати своє право на податкову амністію, адже це не лише звільнить їх від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому, а й сприятиме наповненню бюджету, що є надзвичайно важливо в умовах дії воєнного стану.

Нагадаємо, декларуванню підлягають активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна як в Україні так і за кордоном за ставками від 2,5% до 9%.

З детальною інформацією щодо заповнення та подання одноразової (спеціальної) декларації громадяни можуть ознайомитись в банері «Одноразове добровільне декларування» https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь