A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Національна поліція разом з соціальною мережею Facebook запускає систему сповіщення, яка сприятиме розшуку зниклих дітей. Впровадження системи AMBER Alert відбувається у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації

Дата: 23.09.2021 09:37
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

Прокидаючись зранку, смакуючи запашну каву у затишному кафе або на свіжому повітрі, пересуваючись у громадському транспорті чи просто прогулюючись у парку ми завжди знаходимо час для соціальних мереж. Хтось більше, хтось менше, але до всіх нас протягом дня надходять чимало повідомлень.

Від сьогодні, просимо вас особливу увагу звертати саме на конкретні з них. Адже саме сьогодні Національна поліція України та Ювенальна Поліція України у партнерстві з Facebook App, Міністерство цифрової трансформації України та Кіберполіція запускає в Україні сповіщення про зниклу дитину – «AMBER Alert».

У разі зникнення дитини Facebook поширить сповіщення AMBER серед користувачів соцмережі саме в тих зонах пошуку, де її бачили востаннє. Ці сповіщення включатимуть детальну інформацію та фотографію дитини. Користувачі соцмережі зможуть отримати всі деталі про зниклу дитину, а також поділитися ними з друзями у соціальній платформі.

Саме у співпраці поліції, громадськості та відповідального бізнесу з використанням сучасних сервісів та інструментів, є ефективне створення безпечного середовища для дітей!

Не залишайтеся осторонь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь