A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Ти краю мій любий, у серці єдиний!

Дата: 06.09.2021 13:00
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

28 серпня велика родина жителів села Новий Берестовець відзначала День села. В цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей біля сільського клубу, куди зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. Розваг вистачало для кожного, адже упродовж свята були організовані різні розваги: малеча гарно проводила час з веселим аніматором, охочі діти мали змогу пострибати на батуті. Розваги для дітей стали можливими завдяки спонсорській підтримці родини Лариси Талащук.

Фото без опису

Щирі слова привітань з Днем села лунали цього дня від заступників сільського голови Світлани Ковальчук та Олександра Круліковського.

Фото без опису

Приємно, що під час проведення свята багатьох жителів села було нагороджено подарунками в різних номінаціях: були відзначені найстаріші жителі села (Єва Козачок, Євгенія Надійко, Галина Козачок, Євгенія Мельник, Феня Семенюк, Феодосія Козачок, Євгенія Яковишина); новонароджені (Тимофій Коробко, Давид Коробко, Діана Стира); сім'ї, які відзначили срібні весілля (Володимир і Ніна Романюки, Іван та Віта Горбові, Микола і Валентина Миронці), а також грамотами та подарунками відзначено майстра спорту міжнародного класу з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Романа Новака та активних жителів села Олександра Коробко та Василя Шпараговського, які багато сил і часу вклали у будівництво місцевого храму.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Всім їм та всім присутнім на святі аматори сцени продемонстрували неймовірний концерт. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, танці, з щирими привітаннями звертались до присутніх.

Фото без опису

Фото без опису

У святковому концерті взяли участь аматорський колектив «Світлина» (клуб с.Маща), вокальний ансамбль «Намисто» (клуб с.Новий Берестовець), солісти-вокалісти Анастасія Миронець, Аня Чудінович, Людмила Миронець та Тетяна Мельник. Концертну програму прикрасив милозвучними українськими піснями народний аматорський фольклорний ансамбль «Любава» з с.Мала Любаша.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Гуморески Павла Глазового у виконанні Андрія Миронця та гумористична сценка «Як лікар приписав кумі дієту» у виконанні Софії Савчук та Людмили Круліковської додали усім веселого настрою.

Фото без опису

Цікавим був виступ танцювального дуету у складі Оксани Смотрицької та Ганни Ковальчук (танець “Ча-ча-ча”).

Глядачі щиро дякували учасникам художньої самодіяльності за позитивну, насичену програму.

Завершилося свято смакуванням українського кулешу, танцями під баян та співом. Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції й радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини до сільського клубу.

Фото без опису

Завідувач клубу с.Новий Берестовець

Тетяна МЕЛЬНИК

Фото

Олександр НІКОНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь