A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Серпнева конференція педагогічних працівників Малолюбашанської сільської ради

Дата: 02.09.2021 15:49
Кількість переглядів: 529

Фото без опису

Вже традиційно перед новим навчальним роком  відділом освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради проведена Серпнева конференція педагогічних працівників Малолюбашанської сільської ради 27.08.2021 в клубі села Мала Любаша за темою «Освітнє середовище – простір гармонійного розвитку особистості». 

Фото без опису

Перед роботою педконференції учасники могли оглянути підготовлену виставку «Рабів до раю не пускають» до 30-річчя Незалежності України та сфотографуватися спеціально підготовленою фотозоною на шкільну тематику та до 30-річя Незалежності України.

Фото без опису

Учні Малолюбашанської гімназії привітали гостей патріотичним танцем та віднесли квіти від Малолюбашанської сільської ради до пам’ятника «Борцям за волю України» та до пам’ятника «Односельчанам, які загинули на фронтах у другій світовій війні».

Після урочистого відкриття конференції хвилиною мовчання було вшановано працівників закладів освіти Малолюбашанської сільської ради та Малолюбашанського сільського голови Віктора ТАЛАЩУКА, які пішли з життя.

У роботі серпневої конференції взяли участь з виступами:

Фото без опису

1. Заступник Малолюбашанського сільського голови КОВАЛЬЧУК Світлана Андріївна.

Фото без опису

2. Начальник відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради  ГОНЧАРУК Ігор Петрович «Про підсумки роботи  закладів освіти Малолюбашанської сільської ради у 2020-2021 навчальному році».

3. Директор Мащанського ліцею Малолюбашанської сільської ради СИРОТИНСЬКА Оксана Вікторівна «Діяльність Мащанського ліцею як опорного закладу в умовах реформування освіти». 

4. Директор Мирненського закладу дошкільної освіти  «Журавлик-2» Малолюбашанської сільської ради МАЛЬОВАНА Тетяна Ігорівна «Створення належних та комфортних умов для вихованців у закладах дошкільної освіти».

5. Начальник служби у справах дітей Малолюбашанської сільської ради АЛЕКСІЮК Галина Калениківна «Захист прав дітей як пріоритетний напрям служби у справах дітей Малолюбашанської сільської ради».

6. Голова ради Костопільської об’єднаної територіальної організації Профспілки  працівників освіти і науки України ГОЛОВАЧИК Лариса Григорівна.  

Фото без опису

Також було відзначено працівників закладів освіти Грамотами та Подяками відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради за підсумками 2020/2021 навчального року та з нагоди Дня знань.

Як підсумок до даного заходу була зачитана ухвала Серпневої педагогічної конференції педагогічних працівників Малолюбашанської сільської ради на 2021-2022 навчальний рік.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь