A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Костопільські рятувальники взяли участь в заходах з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України

Дата: 24.08.2021 16:14
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Державний прапор України — не лише стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього та жовтого кольорів, це загальнонаціональний символ, у якому втілені віковічні прагнення українців до миру!

23 серпня в Малолюбашанській ТГ відбулися урочисті з нагоди  відзначення Дня Державного Прапора України, в якому взяв участь  начальник 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області, полковник служби цивільного захисту Петро ОЗАРЧУК. Під час урочистостей привітав всіх присутніх з Днем Державного Прапора і прийдешнім Днем Незалежності України та побажав працівникам місцевих пожежних команд громади сумлінно виконувати професійні обов’язки та бути вірними справі служіння українському народові. У свою чергу, начальник загону у своєму привітальному слові зазначив, що пожежна охорона потрібна і важлива, а її місія - рятувати людей та матеріальні цінності від вогню – найблагородніша, але й найнебезпечніша,  адже працівники цієї професії, надаючи допомогу іншим людям у хвилину біди, ризикують власним життям.

Фото без опису

Начальник загону відзначив грамотами за вагомий особистий внесок у розвиток пожежної охорони, сумлінне виконання професійних обов’язків, досягнення високих результатів у трудовій діяльності та з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України, 30 річниці Незалежності України водіїв Малолюбашанської пожежно-аварійної команди Миколу Баранчука та Миколу Фесюка.

Фото без опису

Фото без опису

Головне управління ДСНС України у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь