Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

З нагоди Дня незалежності України усі підрозділи Рівненського РУ ГУ ДСНС України у Рівненській області перейдуть на посилений режим несення служби

Дата: 16.08.2021 13:39
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

З нагоди Дня незалежності України усі підрозділи Рівненського РУ ГУ ДСНС України у Рівненській області перейдуть на посилений режим несення служби.

Головним завданням, яке стоїть перед рятувальниками, крім оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, є забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, де планується проведення заходів присвячених святкуванню 30-ї річниці незалежності України.

Рятувальники проводять інформаційно–роз`яснювальні рейди на об’єктах із масовим перебуванням людей, де планується проведення масових заходів. Під час таких перевірок проводяться протипожежні інструктажі із керівниками та працівниками закладів, стосовно дотримання ними вимог пожежної безпеки. Водночас, фахівці ДСНС нагадають відповідальним особам обов’язкові до виконання правила та заходи, про які необхідно подбати до початку святкових заходів.

З метою недопущення виникнення пожеж і травмування населення під час проведення масових заходів рятувальники Рівненщини наголошують на дотриманні основних вимог пожежної безпеки:

  • не допускати використання відкритого вогню;

  • дотримуватися протипожежного режиму при експлуатації електромереж та електрообладнання;

  • утримувати вільними та нічим не захаращувати шляхи евакуації і евакуаційні виходи;

  • місця проведення заходів забезпечити первинними засобами пожежогасіння, доступними та придатними до використання за призначенням;

  • у місцях з масовим перебуванням людей не допускати проведення феєрверків, салютів без погодження з органами державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Варто пам’ятати, що пожежу легше попередити ніж загасити, але якщо вже трапилося лихо, то ні в якому разі не потрібно панікувати, необхідно негайно повідомити про це рятувальну службу ДСНС за телефоном “101”, та самим приступити до гасіння наявними первинними засобами пожежегасіння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь