A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Другий тренінг «Результативна громадська рада»

Дата: 26.07.2021 12:17
Кількість переглядів: 843

29 липня 2021 року ГО «Інститут Громадської Експертизи» в межах проєкту «Оцінка та удосконалення комунікацій між владою та громадськістю в Дніпропетровській області під час пандемії COVID-19», який виконується в межах проєкту «Громадськість за демократизацію», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу, другий тренінг «Конструктивна комунікація між владою та громадськістю: результативна громадська рада». https://fb.me/e/cNikCSpBN

Чому ми проводимо другий тренінг?

Бо на перший тренінг 22.07.2021 змогли потрапити лише 100 учасників. А бажаючих було більше 212. Тому ми вирішили провести другий тренінг присвячений формуванню та налагодженню роботи громадських рад.

Матеріали, які отримують учасники тренінгу є важливими та корисними, отже важливу інформацію зможуть отримати  більше громад.

Кількість учасників обмежена, для участі у тренінгу обов’язкова попередня реєстрація: https://forms.gle/EkXHepcWFxAfNV1b6 .

Під час тренінгу будуть розглядатися питання створення та налагодження результативної діяльності громадських рад утворених при органах місцевого самоврядування, представлені кращі практики налагодження конструктивної взаємодії між владою і громадськістю на локальному рівні, взаємодії під час пандемії COVID-19, розробки та прийняття місцевих програм розвитку громадянського суспільства та інш.

Якщо Ви зацікавлені у створенні результативної громадської ради у Вашій громаді, запрошуємо на наш тренінг.

Тренери:

Олексій Літвінов, генеральний директор ГО «Інститут Громадської Експертизи» (Дніпро), заступник голови Антикорупційної ради з виявлення та оцінки корупційних ризиків при Могилівській ОТГ Дніпропетровської області;

Олексій Андреєв, директор з юридичних питань ГО «Інститут Громадської Експертизи»;

Михайло Золотухін, заступник голови Експертно-громадської ради виконавчого комітету Миколаївської міської ради;

Дементій Бєлий, член Громадської ради при Херсонському міському голові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь