A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

З 08 липня по 13 липня 2021 року ТОВ «ЗАХІД АГРОПРОМ» буде проводити хімобробку орендованих земель

Дата: 08.07.2021 09:37
Кількість переглядів: 807

Адміністрація ТОВ «ЗАХІД АГРОПРОМ», у зв'язку з проведенням польових робіт на виконання ст. 37 Закону України «Про бджільництво» та п. 7.1.2 «Інструкції щодо попередження та ліквідації хвороб і отруєнь бджіл», повідомляє власників пасік, які знаходяться на території земель Малолюбашанської сільської ради про проведення хімобробки орендованих земель, а саме на території колишньої Мирненської сільської ради з 08.07.2021 р. по 13.07.2021 р. – масив ріллі № 1026, №1050 – препаратом «Амістар Голд»

Про будь-які зміни агрономи відповідних ділянок товариства будуть повідомляти у телефонному режимі.

Номер відповідального агронома (098) 627 8622 Марчук Володимир Володимирович.

Також доводить до відома населення, що підприємством використовуються в польових роботах 2021 р. пестициди та агрохімікати захисту рослин, які зареєстровані в Державному реєстрі пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні (доповнення з 01.01.2017 згідно вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 № 1328), відповідають державним стандартам, санітарним нормам та іншим нормативним документам згідно сертифікатів якості.

Згідно ст.12 Закону України «Про пестициди і агрохімікати» при застосуванні пестицидів і агрохімікатів підприємством здійснюється комплекс заходів відповідно до регламентів, встановлених для певної ґрунтово-кліматичної зони, з урахуванням попереднього агрохімічного обстеження грунтів, даних агрохімічного паспорта земельної ділянки (поля) і стану посівів, діагностики мінерального живлення рослин, прогнозу розвитку шкідників і хвороб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь