A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

«Купальські вечорниці» в селі Данчиміст

Дата: 08.07.2021 11:15
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

6 липня біля клубу села Данчиміст відбулися «Купальські вечорниці» Працівники та учасники самодіяльних гуртків клубу села Данчиміст ретельно готувались до святкового дійства, бо на це свято жителі села чекають цілий рік.

Фото без опису

Зі святом усіх присутніх привітала в.о.сільського голови Алла Лемешевська.

Фото без опису

На гостей свята чекала театралізована вистава «Бубушки-травниці», а також цікаві ігри та конкурси, традиційне купальське вогнище. Жителі села з задоволенням брали участь у традиційних купальських забавах, за що отримували цікаві призи.

Фото без опису

Колоритну атмосферу Івана Купала створювали учасники художньої самодіяльності клубу села Данчиміст. Учасниці колективу «Молодички» та вокалісти Віолетта Фесюк, Інна Котелюх та Марічка Мельник, які заспівали українські пісні. Справжньою окрасою святкової програми стали виступи танцювальних колективів, які виконали надзвичайно ніжні та чуттєві хореографічні композиції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Народне гуляння продовжилося запальною дискотекою в ритмах купальської ночі. Темно – синє небо та мерехтливі зірки на ньому показували пізню пору, проте молодь додому не поспішала. Для них свято тривало.

Фото без опису

Висловлюємо щиру подяку: в.о.сільського голови Аллі Лемешевській, заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Світлані Ковальчук, депутату сільської ради Тарасу Стельмащуку та підприємцям Лесі Гаврилюк та Олександрі Ярмушко за підтримку та допомогу в організації заходів, присвячених Івану Купала.

Велика вдячність всім артистам художньої самодіяльності за яскраву акторську гру, за надзвичайно талановиті та яскраві вокальні та хореографічні виступи!

Фото без опису

Фото без опису

Завідувач клубу села Данчиміст

Олена ТОЛОЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь