A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Cпортивно-розважальний захід «Веселі старти» в ЗДО «Вишиванка»

Дата: 11.06.2021 09:16
Кількість переглядів: 942

Фото без опису

Перші літні дні подарували радість нашим вихованцям. Відповідно до ПОЛОЖЕННЯ «Про проведення Всеукраїнських спортивних свят серед дошкільнят "Веселі старти" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Рівненській області» 01.06.2021 року в ЗДО «Вишиванка» було проведено спортивно-розважальний захід «Веселі старти».

Фото без опису

Мета: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, цінностей олімпізму, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, організація змістовного дозвілля дітей.

Фото без опису

Завдання:створити атмосферу свята в грі-змаганні; виховувати любов до спорту; розвивати пам`ять, увагу, організованість, самостійність; зміцнювати здоров’я; виховувати в дошкільнят почуття дружби, колективізму.

Для дітей була підготовлена програма у вигляді квест-естафети, яка включала ігрові спортивні завдання. В заході брали участь 28 дітей що становить 77% від загальної кількості вихованців. Учасники команд з допомогою клоуна вмить поринули у спортивне суперництво. Вони вправно виконували спортивні і розважальні ігри: «Гриби-ягоди», «Перекоти м’яч», «Зайці пострибайці» «Грайливий коник», «Прикрась кущ», «Кумедні бульбашки». А також весела естафета та велоперегони. Апогеєм змагань стали веселі руханки між іграми, які викликали ще більше позитивних емоцій.

Фото без опису

Фото без опису

Кумедний персонаж, ігри, танцювальні імпровізації, спортивні вправи не залишили дітей байдужими, спонукали їх до активної взаємодії та створили атмосферу свята, де панували гумор і радість руху.

Вкінці заходу всі вихованці отримали невеличкі подарунки.

Спортивно-розважальне дійство провела вихователь групи «Водограй» Немоловська О.М.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь