A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Члени клубу за інтересами „Книга і лялька" взяли участь в обласному огляді-конкурсі драматичних та лялькових колективів

Дата: 08.06.2021 10:45
Кількість переглядів: 388

Сучасна бібліотека створює творчий простір для проведення дозвілля дітей. Сучасним дітям не вистачає спілкування, і його вони можуть отримати в клубах і гуртках за інтересами, які є ефективними засобами популяризації літератури, виховання в дітей любові до читання.

Клуб за інтересами „Книга і лялька”, який діє в публічно-шкільній бібліотеці-філіалі с.Маща Малолюбашанської сільської ради, об’єднує прихильників літератури та мистецтва і користується великою популярністю серед маленьких читачів книгозбірні. За допомогою ляльки члени клубу знайомлять з бібліотекою, проводять бібліотечні уроки, літературні вікторини, різні свята та ранки. Його діяльність допомагає дітям виявити свої здібності, вчить їх творчо мислити, реалізовувати свою фантазію, збагачуватися новими знаннями, залучатися до культурних та літературних цінностей.

Тому із задоволенням маленькі читайлики, члени клубу за інтересами „Книга і лялька", взяли активну участь в обласному огляді-конкурсі драматичних та лялькових колективів «Талановита Україна» серед закладів освіти та, представляючи Мащанський ліцей, зайняли І місце в номінації «найкращий ляльковий колектив» вікова категорія 9 - 13 років.

На конкурс учасниці клубу Анастасія МИРОНЕЦЬ, Марія ГУЗЮК, Олена  ВАСИЛЬЧУК представили лялькову виставу за мотивом української народної казки "Колобок"на новий лад. Проявляймо фантазію, творчо підходьмо до своєї роботи й успіх гарантовано!

Бібліотекар ПШБФ с.Маща

Софія САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь