A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Запити на публічну інформацію розглядають своєчасно та якісно

Дата: 07.06.2021 16:53
Кількість переглядів: 264

Cтаном на 01.06.2021 до Головного управління ДПС у Рівненській області поштою та електронною поштою надійшло 57 інформаційних запитів, з них майже 70% (39 запитів) - від фізичних осіб, 29% (17 запитів) - від юридичних осіб   та 1 запит від громадської організації.

У своїх запитах на інформацію заявники, насамперед, цікавилися інформацією щодо діяльності суб’єктів господарювання,  надання копій документів,  відомостей про третіх осіб,  надання інформації по сплаті податків.

За результатами розгляду запитів фахівці податкової  служби області надали вичерпні відповіді на  43 запити (76,8 % від загальної кількості розглянутих документів), відповідно до статті 22 Закону №2939 відмовлено в задоволенні 11 запитів (19,6 % від загальної кількості розглянутих документів), решта – на розгляді.

Головним управлінням ДПС у Рівненській області реалізація права кожного на доступ до публічної інформації та надання інформації за запитами здійснюється відповідно до норм закону України від 13.01.2011 №2939 “Про доступ до публічної інформації”.

З інформацією щодо подання та розгляду запитів на публічну інформацію можна ознайомитись за посиланням https://rv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/dostup-do-publichnoi-info/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь