A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Країна дитинства – країна веселкова

Дата: 03.06.2021 16:32
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – свято радості, одвічної надії та дитинства. А дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

Фото без опису

З нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей у клубі та бібліотеці с.Маща проведено розважально-ігрову програму «Країна дитинства – країна веселкова».

Фото без опису

Діти молодшого та середнього шкільного віку здійснили бібліовізит в «Сонячну країну дитинства». Для них бібліотекар розповіла про день захисту дітей, історію його заснування та традиції святкування, провела «Казкову правову вікторину», де на прикладі героїв відомих казок дітям спробувала роз’яснити статті Конвенції ООН про права дитини. Під час вікторини присутні відповідали на запитання: чи добре вони знають і пам’ятають свої права, чи вміють їх правильно реалізувати. Ознайомитись з Законом про права дитини діти змогли також із оформленої у бібліотеці книжкової виставки-ілюстрації «Країна дитинства».

Фото без опису

Завідувачка клубом провела конкурси т, ігри та літературну вікторину «Чарівний світ казок», а учасники клубу за інтересами «Книга і лялька» подарували присутнім лялькову виставу за мотивом української народної казки «Колобок».За участь у конкурсах всі діти отримали заохочувальні призи та солодощі.

Фото без опису

Бібліотекар ПШБФ с.Маща

Софія САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь