A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відкриття закладу дошкільної освіти «Веселка» в селі Новий Берестовець Малолюбашанської сільської ради

Дата: 02.06.2021 14:41
Кількість переглядів: 1261

Фото без опису

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система нашої освіти. Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – таке завдання постало ще три роки тому перед тодішнім головою Малолюбашанської територіальної громади, нині покійним Талащуком Віктором Флоровичем. Цю світлу ідею Віктора Талащука продовжили і втілили в життя сьогоднішнє керівництво територіальної громади.

01 червня 2021 року жителі села Новий Берестовець та жителі прилеглих сіл Маща, Лісопіль, Кам'яна Гора, Глажева чекали з особливим нетерпінням. Цей день їм запам’ятається не просто, як перший сонячний літній день, Всесвітній день захисту дітей, але і як день відкриття  дитячого садка «Веселка». Ця довгоочікувана радісна подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кульки, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і величезна кількість подарунків – все говорило про те, наскільки значущим є відкриття дитячого садка для жителів цих п´яти сіл.

Фото без опису

Поділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: голова Рівненської районної адміністрації Олександр Коваль, в.о.голови Малолюбашанської сільської ради Алла Лемешевська, начальник відділу освіти, молоді і спорту Ігор Гончарук, заступник голови Малолюбашанської сільської ради Світлана Ковальчук, вдова покійного голови Малолюбашанської територіальної громади Лариса Талащук, депутати, директори закладів освіти Малолюбашанської сільської ради. Почесні гості привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників з відкриттям нового затишного садочка та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все-таки і радісні моменти, такі, як відкриття дошкільного навчального закладу для майбутнього нашої держави – для дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Громада села вдячна теперішньому керівництву в особі в.о. голови Малолюбашанської сільської ради Аллі Лемешевській, виконавчому комітету та депутатському корпусу сільської ради, керівництву відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради, будівельникам, всім дотичним людям до цієї благородної справи за великі зусилля, які були прикладені для відкриття нового дошкільного навчального закладу в селі Новий Берестовець. Саме завдяки їхній працелюбності, наполегливості, організаторським здібностям, принциповості та бажанню покращити якість освіти у громаді було побудовано цей чудовий дитячий садок «Веселка».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Право перерізати червону стрічку надано двом чарівним жінкам - в.о. голови Малолюбашанської сільської ради Аллі Лемешевській та дружині покійного голови громади Ларисі Талащук, що ознаменувало відкриття нового дитячого садочка, розрахованого на 60 діток, дві групи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Дійство закінчилося в гостинних стінах дитячого садка, де кожен міг помилуватися затишним убранням дитячих кімнат в кольорах веселки, що перегукувалося з самою назвою дошкільного навчального закладу. Батьки задоволені, а в дитячих очах довго не згасала іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатися, виховуватися, спілкуватися з однолітками і успішно готуватися до навчання в школі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото Олександра Никончука


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь