Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Мандрівка в океані книг

Дата: 22.04.2021 10:18
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Одним із найважливіших завдань бібліотеки є прищеплення школярам умінь бібліотечно-бібліографічної грамотності через проведення бібліотечних уроків, метою яких є популяризація дитячого читання, виховання дбайливого ставлення до книг, навчання користувачів - дітей орієнтуватися у виборі книг, прищеплення навичок користування довідковою літературою.

Фото без опису

20 квітня до публічно-шкільної бібліотеки-філіалу села Маща завітали учні 3 класу Мащанського ліцею на чолі з класоводом Бриксою М. В. Цікаво та змістовно пройшов бібліотечний урок «Мандрівка в океані книг». Учні поринули в океані добрих, розумних, вірних друзів, навчилися самостійно орієнтуватися у виборі книги, дізналися про те, як стати активними читачами.

Фото без опису

Під час уроку йшла мова про значення книги у їхньому житті, формування навичок самостійного вибору книги і пошуку її у бібліотеці, вміння правильно добирати й читати книгу, вчилися користуватися довідковими виданнями (словниками, енциклопедіями, довідниками). Мета уроку: допомогти дітям проникнути у світ нового та цікавого, прищепити любов до читання, до самостійної роботи з книгою. Під час практичного заняття діти активно відповідали на поставлені питання, відгадували кросворди. Судячи з відповідей, урок не пройшов дарма – учні отримали знання, які в майбутньому допоможуть їм у навчанні.

Такі бібліотечні уроки будуть проводитися і надалі, тому що охайна, гарна та корисна книга потрібна кожній нашій дитині. Виховуючи дітей змалку, ми в майбутньому будемо мати розумних українців, які будуть цінувати і любити книги.

Бібліотекар ПШБФ с.Маща

Софія САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь