A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 17.02.2021 09:17
Кількість переглядів: 1251

Фото без опису

16 лютого відбулось чергове засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради, яке пройшло під головуванням в.о.сільського голови Алли Лемешевської, у якому взяли участь шістнадцять із двадцяти одного члена виконавчого комітету.

Фото без опису

Перед початком засідання в.о.сільського голови привітала з Днем народження члена виконкому Кожарка Олександра Анатолійовича.

Фото без опису

Начальник фінансового відділу Наталія Морозюк доповіла про стан виконання сільського бюджету за 2020 рік. Даний проєкт рішення був схвалений членами виконкому та рекомендований для розгляду на сесії сільської ради.

Також члени виконкому затвердили висновок органу опіки та піклування Малолюбашанської сільської ради про доцільність позбавлення батьківських прав, виходячи з найкращих інтересів дитини та захисту її права на належне виховання, утримання та догляд.

Фото без опису

Старший інспектор апарату Віктор Бобильов доповів присутнім про виконання делегованих повноважень у сфері регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища у 2020 році.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету затвердили план заходів, пов’язаних із 35–ми роковинами Чорнобильської катастрофи на території Малолюбашанської громади.

Фото без опису

Надано дозвіл на зрізання дерев, що створюють аварійну ситуацію на території кладовища в селі Данчиміст та дерева на території села Мирне біля будинку культури.

Погодили коригування тарифів на теплову енергію з використанням альтернативних джерел енергії та по виробництву теплоенергії з використанням природного газу.

Члени виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради затвердили графік роботи кафе, розміщеного за адресою: с. Мирне, вул. Омеляненка, 5.

Фото без опису

Про організацію проведення та перелік громадських робіт у 2021 році проінформувала Софія Рощук, інспектор з військового обліку. Ознайомила з переліком громадських робіт і пояснила, що фінансування громадських робіт буде здійснюватися 50 відсотків з сільського бюджету та 50 відсотків за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Фото без опису

Також затверджено два зведених кошторисних розрахунки вартості об'єктів будівництва, зокрема:

- на поточний ремонт котельні у Лісопільській філії Мащанського ліцею Малолюбашанської сільської ради;

- на поточний ремонт зовнішніх мереж Новоберестовецького закладу дошкільної освіти.

Фото без опису

Всього члени виконавчого комітету розглянули 11 питань порядку денного з яких прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь