A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 02.02.2021 15:29
Кількість переглядів: 410

Командування Рівненського загальновійськового полігону звертається до всіх посадових осіб, до органів місцевої влади, до населення і попереджає, що територія полігону є ЗАБОРОНЕНОЮ ЗОНОЮ. Прохід, проїзд, заготівля дров, збирання металобрухту, грибів СУВОРО ЗАБОРОНЕНО! Землі полігону використовуються тільки за призначенням: для проведення стрільб, навчань і водіння бойових машин. Порушення цих вимог приводить до нещасних випадків. Особи, які будуть затримані у забороненій зоні будуть притягуватись до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Командування полігону звертається до тих, хто з метою наживи збирає осколки мін та пострілів з алюмінію та металу: “Заради Вашої безпеки, збереження Вашого життя і здоров’я, здоров’я Ваших дітей не йдіть самі і не пускайте своїх дітей на територію полігону ”.

Нагадуємо, що в період з 01 лютого 2021 року по 01 травня 2021 року на території полігону щоденно будуть проводитись стрільби з усіх видів стрілецької зброї, озброєння бойових машин, як вдень та і вночі.

Потурбуйтеся про свою безпеку та життя своїх близьких.

Всі особи, які будуть затримуватись в ЗАБОРОНЕНІЙ ЗОНІ будуть передаватись в правоохоронні органи для притягнення до відповідальності.

Командир військової частини А4152

підполковник В. ГАЙДЕЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь