Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Підсумки спортивного року на Рівненщині

Дата: 05.01.2021 16:24
Кількість переглядів: 790

Фото без опису

30 грудня 2020 року у приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації відбулася десята щорічна урочиста церемонія нагородження «Герої спортивного року Рівненщини», яка визначила рейтинг ефективності організації та проведення фізкультурно-оздоровчої роботи за місцем проживання та у місцях відпочинку населення в Рівненській області.

Організаторами заходу стали відділення НОК України в Рівненській області спільно з управлінням молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту облдержадміністрації.

Серед переможців та призерів цього рейтингу Малолюбашанська сільська територіальна громада посіла п?яте місце в загальному рейтингу. Зокрема, хочеться відзначити Мирненський ліцей, який представляв громаду села Мирне Малолюбашанської сільської ради і який отримав диплом за третє місце у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня української армії у Рівненській області та Борщівську гімназію, яка представляла громаду села Борщівка Малолюбашанської сільської ради за третє місце в обласних фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту України в Рівненській області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Всі нагороджені отримали кубки, дипломи, сувенірну атрибутику та інвентар, наданий Всеукраїнським центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».

Фото без опису

Вітаємо наших переможців -2020! Чекаємо нових стартів і перемог у 2021 році!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь