A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Олімпійський урок та Олімпійський тиждень у закладах загальної середньої освіти Малолюбашанської сільської ради

Дата: 13.10.2020 16:31
Кількість переглядів: 988

   У вересні 2020 року всі заклади загальної середньої освіти Малолюбашанської сільської ради активно долучилися до проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Всеукраїнського Олімпійського тижня.

   Зокрема під гаслом «Краще, швидше, більше» пройшов Олімпійський тиждень в Малолюбашанській гімназії. В перший день було піднято Олімпійський прапор та проведено змагання зі стрибків через скакалку. Перемогу здобув Федоров Андрій. В змаганнях з дартсу перемогу святкувала Немоловська Олена, а переможцем з піднімання тулуба став Шрамович Павло. Найбільшу суму балів з усіх видів набрав Ковальчук Іван. Для молодших школярів провели ранкову руханку, старшокласники проходили тести на сайті «Діджитал-фізкультура».  

   Учні Мащанського ліцею знайомились з історією Олімпійських ігор, із кодексом учасників змагань, із принципами Олімпійського руху, не обійшлось і без цікавих естафет, турнірів, конкурсів. Учасники змагалися у підтягуванні на перекладині, віджиманні, жимі лежачи, стрибках на скакалці, а також у різноманітних естафетах. Кращі результати продемонстрували учні Пінчук Микола (11 клас), Шавула Вікторія (8 клас), Плохута Артем (9 клас), Білаш Дмитро (9 клас), Стахнюк Богдана (7 клас), Шварц Ярослав (7 клас).

   Було організовано чимало цікавих заходів і в Мирненському ліцеї: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами, основною метою яких є пропагування серед дітей та учнівської молоді здорового способу життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

   Учні Данчимістської філії в рамках Олімпійського тижня вшановували учасників Олімпійських ігор, які здобули значні досягнення в спорті. Було проведено естафети «Веселі старти» серед учнів5-8 класів, в яких вони проявили свою спритність,швидкість і силу. Також було проведено тематичні бесіди вчителями фізичної культури та оформлено тематичні інформаційні бюлетні.

   Школярі Борщівської гімназії знайомилися з ідеями олімпізму, Олімпійськими традиціями та історією Олімпійських ігор. Юні олімпійці взяли активну участь у різних фізкультурно-оздоровчих заходах на олімпійську тематику.

   Кращі спортсмени були нагороджені дипломами, грамотами та подарунками.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь