A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шановні працівники освіти!

Дата: 02.10.2020 14:08
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом – Днем працівників освіти! Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах, і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

Ваша праця – це запорука духовного і морального зростання молодого покоління. Ви формуєте наше майбутнє через навчання дітей, вкладаючи свою душу, свої думки, свої знання, вимагаючи від них на високому рівні відповідати вимогам моральності, людяності. Ви творите прийдешнє.

Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були й залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Прийміть щирі слова вдячності, за ваш професіоналізм, витримку, любов до обраної справи, самовідданість, за вашу непохитну віру у кожного учня, підтримку і за часточку душі, подаровану дітям.

З нагоди вашого професійного свята, бажаю вам міцного здоров’я, щастя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Натхнення вам, дорогі освітяни, мудрості й терпіння в нелегкій справі навчання та виховання молодого покоління – майбутнього нашої держави!

З повагою,

Малолюбашанський сільський голова

Віктор ТАЛАЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь