A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шановні бібліотекарі, володарі книжок та книжкових полиць, покровителі каталогів та картотек, періодичних видань та журналів!

Дата: 30.09.2020 14:15
Кількість переглядів: 514

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Всеукраїнським Днем бібліотек, яке щороку відзначається 30 вересня!

У всі часи бібліотеки виконували важливу місію бути пам’яттю народу, скарбницями культурних цінностей людської цивілізації. Сьогодні бібліотеки, зберігаючи традиції, удосконалюють свої послуги, дають можливість відвідувачам ознайомитись із духовною спадщиною нашої країни та одержати повноцінну інформацію. Без сумніву, бібліотеки були й залишаються найважливішими осередками культурного і просвітницького життя.

Професія бібліотекаря надзвичайно важлива, адже саме вони відкривають читачам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості знань.

Тож нехай ваш професіоналізм допоможе зберегти й примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю, а це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, принесе вам гордість за свою професію, прагнення до творчості, дух взаєморозуміння з читачами та колегами.

Щиро бажаю всім вам земних благ, радості й натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів.

З повагою,

Малолюбашанський сільський голова

Віктор ТАЛАЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь