Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Оголошення

Дата: 29.08.2020 09:33
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

Малолюбашанська сільська рада Костопільського району повідомляє про початок проведення громадського слухання щодо детального плану території для розміщення та експлуатації забійного пункту за межами населених пунктів на території Малолюбашанської сільської ради поблизу с.Данчиміст Костопільського району Рівненської області.

Замовником містобудівної документації є Костопільська районна державна адміністрація (розпорядження № 85 від 18.02.2019 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану території»), розробником детального плану є ФОП Назаренко К.Ю. «АРКА» м. Рівне вул.Відінська, 36/69.

Детальний план території погоджений на архітектурно-містобудівній раді при секторі архітектури і містобудування Костопільської райдержадміністрації (протокол №2 від 30.07.2020 року).

Громадське слухання відбудеться 29.09.2020 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні клубу с.Данчиміст за адресою: вул.Лісова, 19, село Данчиміст Костопільського району Рівненської області.

Пропозиції, зауваження від громадян будуть прийматися протягом 30 днів від дня опублікування оголошення за адресою: м.Рівне вул. Відінська, 36/69, або Мирненський офіс Малолюбашанської сільської ради – вул.Центральна,50 с. Мирне Костопільського району Рівненської області та на електронну пошту сільської ради: srmirne@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь