Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

До уваги жителів громади!!!

Дата: 08.07.2020 11:44
Кількість переглядів: 1293

Фото без опису

Командування Рівненського загальновійськового полігону звертається до всіх посадових осіб, до органів місцевої влади, до населення і попереджає, що територія полігону є ЗАБОРОНЕНОЮ ЗОНОЮ. Прохід, проїзд, заготівля дров, збирання металобрухту, грибів СУВОРО ЗАБОРОНЕНО! Землі полігону використовуються тільки за призначенням: для проведення стрільб, навчань і водіння бойових машин. Порушення цих вимог приводить до нещасних випадків. Особи, які будуть затримані у забороненій зоні будуть притягуватись до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Командування полігону звертається до тих, хто з метою наживи збирає осколки мін та пострілів з алюмінію та металу: “Заради Вашої безпеки, збереження Вашого життя і здоров’я, здоров’я Ваших дітей не йдіть самі і не пускайте своїх дітей на територію полігону ”.

Нагадуємо, що в період з 06 липня 2020 року по 11 липня 2020 року на території полігону щоденно будуть проводитись стрільби з усіх видів стрілецької зброї, гранатометів, озброєння бойових машин, артилерії із застосуванням засобів ураження авіації та бомбометання, як вдень та і вночі.

Потурбуйтеся про свою безпеку та життя своїх близьких.

Всі особи, які будуть затримуватись в ЗАБОРОНЕНІЙ ЗОНІ будуть передаватись в правоохоронні органи для притягнення до відповідальності.

 

Командир військової частини А4152

підполковник В. ГАЙДЕЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь