A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

У Малолюбашанській ОТГ вітали ветеранів із Днем пам'яті та примирнення та 75-тою річницею перемоги над нацизмом

Дата: 08.05.2020 17:03
Кількість переглядів: 1807

Час невпинний…Небагато вже залишилось справжніх героїв, учасників війни…З кожним роком все менше ветеранів зустрічають свято Перемоги. Обов’язок живих – всебічно подбати про кожного, хто виніс на своїх плечах труднощі війни, наближаючи час Перемоги.

Сьогодні, з нагоди Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Малолюбашанський сільський голова Віктор Талащук, перший заступник сільського голови Світлана Ковальчук, заступники сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Петро Корнійчук та Олександр Круліковський, начальник відділу освіти, молоді і спорту та депутат сільської ради Ігор Гончарук, іспектори відділу соціального захисту населення, а також працівники закладів культури ОТГ відвідали ветеранів та тих, хто безпосередньо брав участь у бойових діях 1939-1945 років.

Зі словами теплих побажань та щирої вдячності 74 мешканці Малолюбашанської ОТГ, які мають статус ветеранів Другої світової війни, інвалідів війни, учасників бойових дій, учасників війни та членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців традиційно отримали цінні подарунки.

Своєю чергою, ветерани дякували за увагу, пригадували важкі часи свого дитинства і молодості, а живе спілкування додало їм теплих передсвяткових емоцій, адже справжню радість для них приносить теплота, турбота і любов. Сьогодні їм дуже багато років, але вони хочуть бути потрібними своїм рідним і суспільству і лише відчуваючи це, живуть і вірять у світле майбутнє.

Також 08 травня в селах Мала Любаша, Мирне, Маща та Глажева відбулося покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків, братських могил тих, хто сімдесят п’ять років тому захистив Україну і весь світ від нацистської навали.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими.

Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. Про це нагадуватимуть меморіальні дошки, пам’ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам’ять, яку нащадки несуть у вічність у своїх серцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь