A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Призери обласного конкурсу «Олімпійський куточок – 2019».

Дата: 13.02.2020 16:28
Кількість переглядів: 465

     Заклади загальної середньої освіти Малолюбашанської сільської ради брали участь в обласному конкурсі «Олімпійський куточок – 2019». Згідно з умовами конкурсу, учасникам потрібно було облаштувати в своєму навчальному закладі «Олімпійський куточок», до складу якого повинна входити література та плакати на олімпійську тематику, що були надані Національним олімпійським комітетом України, а також спортивні нагороди навчального закладу й інформаційні стенди про здоровий спосіб життя, та все, що пов’язане з активним дозвіллям, професійним і масовим спортом.   

     Одними з найкращих стали куточки, які оформили учні Малолюбашанської гімназії, під керівництвом вчителя фізичної культури Гука Богдана Валерійовича та Мирненського ліцею, під керівництвом вчителя фізичної культури Левчук Наталії Геннадіївни. Вони посіли відповідно третє місце серед ЗНЗ І-ІІ ступенів та друге серед ЗНЗ І-ІІІ ступенів області.

    12.02.2020 року до Малолюбашанської гімназії завітали працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради з метою нагородження, а також для дітей була підготована програма з командних спортивних естафет – «Фестиваль здорового способу життя».

     Цимбалюк Оксана Андріївна, директор Малолюбашанської гімназії, серед учасників провела опитування, в якому діти розказали, в яких естафетах їм було найважче-найлегше, що було цікаво.

    На завершення свята було вручено відзнаки за призові місця у конкурсі «Олімпійський куточок – 2019» – кубки, дипломи, а також подарунки, що були надані Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь