A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Післядипломна педагогічна освіта: від шаблонів до успішних змін

Дата: 05.02.2020 10:15
Кількість переглядів: 469

   04 лютого 2020 року на базі Мащанського ліцею Малолюбашанської сільської ради відбулося засідання відкритої педагогічної ради з теми «Післядипломна педагогічна освіта: від шаблонів до успішних змін».

   Участь у заході взяв проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи В’ячеслав Долід, який закцентував увагу присутніх на особливостях застосування Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою КМУ від 21 серпня 2019 року № 800 (зі змінами).

    Також на засіданні педагогічної ради були присутні начальник відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Гончарук Ігор Петрович, старший інспектор відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Чечотенко Олена Миколаївна, інспектор відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Трофімова Неля Вікторівна, директори закладів освіти Малолюбашанської сільської ради.

     Засідання пройшло в інтерактивній формі. Під час групової роботи учасники заходу оцінили потенційних суб’єктів підвищення кваліфікації за наступники критеріями: інноваційна спроможність, забезпеченість ресурсами, гнучкість до залучення експертів, цінова політика, сталість, якість (наявність внутрішніх стандартів), практико орієнтованість, відповідність запитам клієнтів).

    На завершення педагоги проаналізували програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників у Рівненському ОІППО на предмет їхньої відповідності запитам вчителів, а також виробили критерії ефективності курсів підвищення кваліфікації. Серед останніх: поєднання різних форм навчання, збалансованість теорії та практики, використання добрих практик, відповідність нормативно-правовій базі, орієнтованість на запити слухачів, необхідність зворотного зв’язку, обмін досвідом.

За матеріалами  Мащанського ліцею

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь