A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Засідання ПМК “Фізико-математичний цикл”

Дата: 28.12.2019 11:19
Кількість переглядів: 535

   26 грудня 2019 року на базі Борщівської гімназії Малолюбашанської сільської ради відбулося засідання ПМК “Фізико-математичний цикл” з теми “Проєктна діяльність учнів як розвиток компетентностей на уроках фізики”.

   На порядок денний було винесено ряд питань. Зокрема, “Презентація проєктної діяльності учнів як компетентісного підходу до вивчення фізико-математичного циклу на базі 7-9 класів” (Мартинова І. А., Борщівська гімназія), “Проєкти як засіб вдосконалення знань, умінь і навичок з фізики учнів старшої школи” (Рожко В. О., Мирненський ліцей), “Методи застосування прєктної діяльності  на  уроках математики в 7-9 класах” (Висоцький О. Б., Борщівська гімназія), “Підсумки ІІ етапу учнівських олімпіад фізико-математичного циклу” (Хоронжук С. Г., Мащанський ліцей).

   Крім того, під час засідання ПМК “Фізико-математичний цикл” педагоги поділилися власними напрацюваннями щодо проєктної діяльності з фізико-математичних дисциплін. Зокрема, вчитель інформатики Мащанського ліцею Озарчук А. В. презентував учнівські дослідницькі проекти з тем “Соціальні мережі” та “Безпека в Інтернеті”.

За матеріалами ПМК

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь