A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

У Малолюбашанській сільській раді продовжуються заходи з проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»

Дата: 21.10.2019 17:19
Кількість переглядів: 420

    Відповідно до ст. 53 Конституції України та Закону України «Про загальну середню освіту» з метою надання дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону; виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища; соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі з 1 вересня у Малолюбашанській сільській раді проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок».

   Спеціалістами відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської рад  спільно з  інспекторами Малолюбашанської сільської ради  проведено масштабну роботу щодо виявлення дітей, які мають труднощі в матеріальному забезпеченні та вивченню їх готовності до школи, а саме: здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах; батьками зазначених сімей надано інформацію про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухилення від навчання їх неповнолітніх дітей, а також за порушення прав і законних інтересів дітей.

      За результатами  проведеної роботи на території Малолюбашанської сільської ради не виявлено дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року. До занять у навчальних закладах Малолюбашанської сільської ради  приступило  773  дитини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь