Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шановні працівники закладів дошкільної освіти!

Дата: 27.09.2019 11:54
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

Щиро вітаю зі святом всіх працівників дошкільних установ: директорів, вихователів, помічників, методистів, музичних керівників, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям!

Ваша робота для творчих та креативних людей, яка вимагає величезного терпіння і безмежної любові до дітей, уособлює доброту, увагу і турботу. Виховання наших дітей – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому. Завдяки вам дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Особливі слова подяки працівникам дошкільних закладів, які знаходяться на території нашої громади, за віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Бажаю вам від усього серця здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів у вашій праці, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей та батьків! Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий!

З повагою,

Малолюбашанський сільський голова

В.Ф.Талащук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь