Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відзначення Свята села Тихе

Дата: 29.08.2019 19:04
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

Успіння Святої Богородиці одне із найбільших храмових свят громади села Тихе. І саме це свято було обране для урочистого відкриття проєкту "Встановлення вуличних тренажерів, створення сприятливих умов для фізичної культури та розвиток здорового способу життя громади села Тихе Малолюбашанської сільської ради" та вперше у житті відзначення свята громади.

На урочистості прибули сільський голова Віктор Флорович Талащук, заступник сільського голови Петро Володимирович Корнійчук та депутат сільської ради Людмила Адамівна Панасюк.

Святкування розпочалося із відкриття вуличного тренажерного майданчика. Віктор Флорович розповів присутнім про участь у конкурсі регіонального розвитку при Волинському ресурсному центрі, про підготовку та реалізацію данного проєкту, про людей причепних до реалізації проєкту, про вагомий внесок данного проєкту у розвитку громади. Згодом відбулося урочисте перерізання стрічки.

Фото без опису

Після урочистостей пов'язаних із відкриттям, гостей запросили до концертної зали, де на них чекав святковий концерт під назвою "Скарби твої Україно". Глядачам дарували чарівні українські пісні вокальний гурт "Берегиня", хореографічні номери від дитячого хореографічного колективу "Діти України", у виконанні Яни Борейчук та Дар′ї Сахнової лунали щирі пісні, також Анна Ізюк продекламувала вірш "Україно моя", а Микита Прилуцький виконав вірш "Маленький козачок".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сільський голова відзначив цінними подарунками жителів села які зробили вагомий внесок у розвиток громади та села Тихе.

Розпочав свої вітання зі старожилів села Оліфір Ганни, Дмитрук Ольги, Оліфір Ольги, Чубаєвської Галини та Щербини Надії, які своєю мудрістю та життєвим досвідом розбудовували громаду протягом довгих років; сімейне подружжя Шимонець Василя та Євгенії, яке 45 років тому вперше стали на весільний рушник та невпинно зберігають ніжність своїх почуттів та дають гідний приклад молодому поколінню. Наступними отримали подарунки майстри декоративно прикладного мистецтва: Ващук Яна, Оліфір Світлана, Дмитрук Олександра, Нікель Ірина, Демчук Володимир та Шимонець Тетяна, які збагачують культуру громади своїми витворами та знані не тільки на території нашої громади.

Фото без опису

Свої нагороди отримали й учасники вокального гурту "Берегиня" Француз Валентина, Барабаш Фаїна, Кіш ман Раїса, Ізюк Марія, Литвинко Марія та Борейчук Надія, які своєю невпинною енергією дивують жителів прекрасними концертними номерами.

Також подяками були нагородженні Панасюк Людмила, Циганчук Людмила та Остапчук Ігор, які завжди приходять на допомогу клубній установі та жителям села, а від гуртківців вони отримали подарунки виготовленні власноруч.

Несподіванкою для всіх присутніх був виступ композитора, виконавця та продюсера - неперевершеного Сашка Невже.

Фото без опису

Долучилася до свята й пані Людмила Циганчук, яка організувала та проспонсорувала частування українською традиційною кухнею - кулешем, юшкою, пампушками та узваром. Щиро вдячні пані Інні Борейчук за смачно приготовані страви. Не лишилася й осторонь Людмила Панасюк, яка презентувала клубній установі чайник та почастувала гостей свята солодощами та гарячими напоями.

Ще довго лунали пісні та танці на нашій тихеньській землі. Вперше у житті село Тихе святкувало день громади.

Фото без опису

Жителів села Тихе висловлювали щирі слова вдячності сільському голові Талащуку Віктору Флоровичу за прекрасну можливість вперше за довгі роки відзначити свято громади, за чудові подарунки та щирі позитивні емоції.

Фото без опису

Завідувач клубом села Тихе

О.І.Прилуцька

Фото О.Никончука


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь