A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

ДЕНЬ КОЗАЦЬКОЇ СЛАВИ У ТАБОРІ «ЕДЕЛЬВЕЙС»

Дата: 04.06.2019 09:31
Кількість переглядів: 674

    3 червня 2019 року у пришкільному таборі відпочинку "Едельвейс" було проведено День козацької слави.

    Упродовж дня вихованці разом із вихователями готували художні номери та плакати для представлення свого козацького загону. Також для вихованців було організовано та проведено козацьку естафету, у якій змагалися дві команди козаків.

    Козацька кухня - одна з найколоритніших і найкращих у світі. Саме тому у День козацької слави вихованці та вихователі табору "Едельвейс" взяли участь у приготуванні справжнього козацького кулешу, яким почастували всіх працівників Мащанського ліцею.

На підсумковій лінійці кожен загін представив свою козацьку речівку, заспівав козацьку пісню, виконав козацький танець, а також всі вихованці прийняли присягу козака на вірність Україні.

    Патріотичне виховання – складова національного виховання, головною метою якого є становлення самодостатнього громадянина-патріота України, гуманіста і демократа, готового до виконання громадянських і конституційних обов’язків, до успадкування духовних і культурних надбань українського народу, досягнення високої культури взаємин. Воно сприяє єднанню українського народу, зміцненню соціально-економічних, духовних, культурних основ розвитку українського суспільства і держави.

За матеріалами Мащанського ліцею

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь