A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Семінар-тренінг у Мирненському ліцеї

Дата: 29.05.2019 15:37
Кількість переглядів: 572

        28 травня 2019 року на базі Мирненського ліцею відбувся локальний семінар-тренінг для вчителів інформатичної освітньої галузі, які навчатимуть учнів других класів у 2019-2020 навчальному році з теми "Особливості реалізації галузі"Інформатична" в умовах впровадження Державного стандарту початкової освіти".
    Тему розкривали в двох напрямках: теоретичному та практичному. Відкрила семінар директор ліцею Степанюк Ю.В., привітавши всіх учасників семінару. Шкаєва Н.А., вчитель початкових класів Данчимістської філії Мирненського ліцею, обговорила з присутніми особливості типових освітніх програм інформативної освітньої галузі Державного стандарту початкової освіти.
       Глудик О.П., вчитель початкових класів Мирненського ліцею, говорила з колегами про особливості впровадження Державного стандарту, звертаючи увагу на практичний аспект цієї теми. Разом з тим було обговорено інформаційно-комунікаційну компетентність, формування наскрізних умінь засобами інформатики, наступність у роботі вчителя інформатики. У практичній частині Оксана Петрівна запросила всіх на міні-тренінг "Медіаграмотність як професійна складова вчителя інформатики". В процесі роботи педагоги визначили вміння медіаграмотної людини; відшукали маркери маніпуляції, пропаганди; ознайомилися з методикою формування медіаграмотності в початковій школі. Також всі присутні мали змогу попрацювати з різними комп'ютерними програмами, які полегшують роботу вчителя (Classtime, Jamboard, Scrumblr, Learning apps, WordArt та ін.) 
     Завершуючи семінар, всім було вручено сертифікати.

За матеріалами Мирненського ліцею
    

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь