A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Засідання ПМК "Філологічний цикл"

Дата: 11.03.2019 15:03
Кількість переглядів: 594

    11  березня в Мирненському ліцеї відбулося засідання ПМК  "Філологічний цикл" на тему: "Формування ключових та предметних компетентностей школярів шляхом організації позакласної роботи." Форма проведення - круглий стіл. 
    В теоретичному блоці засідання доповідали учитель української мови та літератури Мирненського ліцею Фесюк В.І. та учитель зарубіжної літератури Кишман Н.Л. 
    На початку практичного блоку учитель української мови та літератури Романович Т.В. презентувала позакласний захід, приурочений Шевченківським дням " По-різному горять свічки мого життя...", у якому взяли участь учні, працівники ліцею, учасники народного аматорського хору Мирненського будинку культури. 
   Відкривав літературно-музичну композицію "Танець з рушниками" у виконанні учениць 9-11 класів (художній керівник Салаган С.М.).
    Цікавими та емоційними були представлені інсценізація "Розмова малого Тараса з матір'ю" у виконанні психолога Бойчук А.А. і Бойчука Данііла та інсценізація балади "Причинна" у виконанні учнів 7, 9, 10, 11 класів (художній керівник - Романович Т.В.)
  Підкорили глядачів проникливим читанням поезії Шевченка учні ліцею -Савчиц Алєсь, Кухарська Вікторія, Драганчук Дарина та працівник ліцею Миронець А.В.
    Музичною окрасою свята став виступ ансамблю скрипалів під керівництвом Толочик О.В. з музичною композицією "Реве та стогне Дніпр широкий".  Своєю ніжністю та легкістю зачарував присутніх танок у виконанні учениць 4 класу ( художній керівник - Смолій О.Л.)
    Зворушливо та проникливо звучало виконання пісень на поезію Тараса Шевченка з вуст учениць 7 класу(музичний керівник Багінська І.В.) та учасників народного аматорського хору Мирненського будинку культури ( художній керівник - Зданюк В.В.).
   Доповнювала свято мультимедійна презентація, яку підготувала бібліотекар Драганчук Р.Я.
  По закінченню цікавого заходу, засідання семінару продовжилося, і учасники обмінювалися думками з приводу досягнення результатів при проведенні позаурочних заходів.

   Голова ПМК "Філологічний цикл" Романович Т.В. та адміністрація Мирненського ліцею висловлює щиру подяку колегам, бібліотекарю ППБФ с.Мирне Драганчук Р.Я, аматорському народному хору Мирненського СБК, керівнику ансамблю скрипалів Толочик О.В. за допомогу у проведенні заходу.

За матеріалами Мирненського ліцею.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь