A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

ЗАСІДАННЯ ПМК «ПРИРОДНИЧИЙ ЦИКЛ»

Дата: 08.02.2019 17:17
Кількість переглядів: 580

     8 лютого 2019 року на базі Мащанського ліцею відбулось засідання ПМК «Природничий цикл» Малолюбашанської сільської ради (керівник Веремейчук Т. А.) за участю старшого інспектора відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Чечотенко О. М. з теми «Використання сучасних методів навчання на уроках предметів природничого циклу». Учасники засідання відвідали відкритий урок хімії у 9-Б класі, який провела Степанюк В. І.

   Під час теоретичного блоку Артинюк Н. В. розповіла про формування  соціальної  компетентності шляхом  впровадження  проектної  діяльності  на  уроках  біології  та  в позаурочний  час, а Сівук І. В. ознайомила усіх присутніх із завданнями ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади з біології.

     Ефективність навчання знаходиться в прямій залежності від рівня активності учнів, тому одна з основних задач — не лише надання учням суми знань, але й розвиток пізнавальних інтересів, творчого підходу до справи, прагнення до самостійного поповнення знань, уміння застосовувати їх в практичній діяльності. Усю свою діяльність вчителі повинні спрямовувати на формування творчої особистості. Бо тільки виховавши особистість, здатну творчо засвоювати знання і застосовувати їх на практиці, ми відродимо інтелектуальний потенціал країни, від якого залежить майбутнє нашої держави.

За матеріалами Мащанського ліцею

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь