Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Інформація про визнання переможця конкурсу на заміщення вакантної посади директора Мирненського закладу дошкільної освіти "Журавлик-2" Малолюбашанської сільської ради

Дата: 13.11.2018 12:47
Кількість переглядів: 695

Фото без описуВідділ освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради повідомляє, що 12 листопада 2018 року в приміщенні Мирненського адміністративного офісу Малолюбашанської сільської ради відповідно до наказу відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради №49а від 26.09.2018 року відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Мирненського закладу дошкільної освіти “Журавлик-2” Малолюбашанської сільської ради. Для участі в конкурсі подала документи Августинович Г.І.

За результатами всіх етапів конкурсу комісія визнала Августинович Г.І. переможцем конкурсу на вакантну посаду директора Мирненського закладу дошкільної освіти Малолюбашанської сільської ради та рекомендувала начальнику відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради І.П.Гончаруку підписати контракт з переможцем конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь