Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

З вірою в перемогу в селі Данчиміст плетуть маскувальні сітки для військових

Дата: 11.07.2024 21:50
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

В кожного з нас є свій янгол-охоронець, який підтримує, захищає й супроводжує в житті. З початком повномасштабної війни волонтери – справжні ангели-охоронці наших військових. Вони плетуть маскувальні сітки й кікімори, в’яжуть шкарпетки, готують їжу, збирають гроші на дрони й тепловізори та все це передають нашим захисникам. Кожен наближає Перемогу на своєму місці.

В клубі села Данчиміст Малолюбашанської сільської ради щодня збираються небайдужі жителі плести маскувальні сітки для військових.

Почалося все з ідеї, для реалізації якої потрібно було три головні атрибути: основа для сітки, ганчір’я і, власне, саме бажання працювати. Бажання було, тож жителі села почали зносити до місцевого клубу, старі речі зеленого, коричневого, чорного та білого кольорів, і нарізати їх на відповідної довжини шматки. А для того, аби придбати основу для сітки почали збирати кошти, згодом почали купувати й тканину для сіток.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

З квітня 2024 року вмілим трудівницям вдалося сплести 32 маскувальні сітки та забезпечити ними воїнів, що боронять нас у різних напрямках.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Всі добре розуміють важливість такої справи, адже без перебільшення вона здатна зберегти життя військовим. А так, як маскувальна сітка — річ, яка дуже швидко виходить з ладу, то попит на неї є постійно великий. Тож, роботи продовжуються. І кожен охочий може в будь-який час допомогти. Додаткові руки зайвими не будуть, як і основа для сіток.

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь