A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання четвертої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 18.02.2021 16:54
Кількість переглядів: 1935

Фото без опису

18 лютого 2021 року, о 12.00 годині в приміщенні клубу села Мала Любаша Малолюбашанської сільської ради відбулося пленарне засідання чергової четвертої сесії восьмого скликання Малолюбашанської сільської ради під головуванням в.о.сільського голови Лемешевської Алли Михайлівни.

На пленарне засідання другої сесії прибули 19 із 22 депутатів. Також у роботі засідання взяла участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Ковальчук Світлана Андріївна, головний бухгалтер КНП “Малолюбашанський центр ПМСД” Кожарко Катерина Анатоліївна, поліцейський офіцер Малолюбашанської громади Борисюк Тарас Сергійович, старший інспектор апарату сільської ради Бобильов Віктор Володимирович, інспектор апарату сільської ради Антосюк Наталія Олександрівна та головний спеціаліст (юрисконсульт) Тарасюк Лілія Михайлівна.

Фото без опису

На початку роботи сесії привітали Кожарко Катерину Анатоліївну з ювілейним Днем народження.

Фото без опису

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Демчук Тетяни Дмитрівни, Лукомської Вікторії Анатоліївни та Стельмащука Тараса Олександровича.

Фото без опису

Загалом, на пленарному засіданні чергової четвертої сесії восьмого скликання було розглянуто 40 питань.

Депутати затвердили звіт про виконання фінансового плану КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Малолюбашанської сільської ради» за 2020 рік, а також затвердили фінансовий план підприємства на 2021 рік.

Фото без опису

На сесії депутати, заслухали звіт поліцейського офіцера Малолюбашанської громади за 2020 рік. Тарас Сергійович доповів про криміногенну обстановку на території Малолюбашанської громади за час обслуговування, проблемні питання, скоєні злочини, їх розкриття, а також про заходи направлені на забезпечення безпеки громадян.

Фото без опису

Депутати заслухали та затвердили звіт щодо виконання сільського бюджету ради за 2020 рік. З доповіддю з цього питання виступила начальник фінансового відділу Малолюбашанської сільської ради Наталія Морозюк.

Фото без опису

Фото без опису

З метою розв’язання найважливіших проблем розвитку громади та окремих галузей економіки, забезпечення ефективного використання фінансових, матеріально-технічних та інших ресурсів, депутатами прийнято ряд програм, а саме:

- Програму розвитку культури, мистецтва, туризму та охорони культурної спадщини в Малолюбашанській сільській раді на 2021 рік;

- Програму організації громадських робіт на 2021 рік;

- Програму з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації, територіальної оборони Малолюбашанської сільської ради на 2021 - 2023 роки;

- Програму «Шкільний автобус» на 2021 рік;

Депутати внесли зміни до структури, загальної чисельності апарату Малолюбашанської сільської ради та її виконавчих органів, затвердженої рішенням сільської ради від 04.12.2020 року №9.

Фото без опису

Затвердили Положення про відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради, а також прийняли рішення про утворення відділу земельних ресурсів, благоустрою та природокористування виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради.

Під час 4 сесії сільської ради депутати також внесли зміни до важливих для життєдіяльності громади програм, а саме:

- Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради на 2021 рік;

- Програми оздоровлення та відпочинку дітей на період до 2022 року.

Депутати внесли зміни до сільського бюджету на 2021 рік.

Одноголосно депутати підтримали рішення про надання матеріальної допомоги 52 жителям сільської ради. Більшість жителів звернулося за допомогою на лікування та на поховання. Загальна сума виділених коштів 66300.00 грн.

Далі депутати ухвалили рішення «Про делегування повноважень надання адміністративних і дозвільних послуг у сфері містобудування та архітектури управлінню інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Рівненської районної державної адміністрації» та “Про делегування повноважень відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради”.

Фото без опису

Рішенням сесії затверджено Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти (нова редакція) та встановили розмір батьківської плати за одне відвідування у Мирненському закладі дошкільної освіти «Журавлик-2» Малолюбашанської сільської ради.

Депутати підтвердили членство Малолюбашанської територіальної громади у Всеукраїнській асоціації громад.

Загалом на сесії було розглянуто 18 земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь