A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання сімнадцятої сесії Малолюбашанської сільської ради сьомого скликання

Дата: 06.08.2019 16:53
Кількість переглядів: 556

Сьогодні, 06 серпня 2019 року, об 11 годині в приміщенні клубу села Мала Любаша відбулося засідання чергової сімнадцятої сесії сьомого скликання Малолюбашанської сільської ради під головуванням Малолюбашанського сільського голови Талащука Віктора Флоровича.

На пленарне засідання прибули 16 депутатів. Також у роботі сесії взяли участь: Корнійчук Петро Володимирович, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу, Морозюк Наталія Олександрівна, начальник відділу-головний бухгалтер, Бобильов Віктор Володимирович, старший інспектор, Тарасюк Лілія Михайлівна, головний спеціаліст (юрисконсульт).

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Гончарука Ігоря Петровича, Рахільчук Катерини Миколаївни та Лукомської Вікторії Анатоліївни.

Загалом, на сесії ради було розглянуто 20 питань.

У ході засідання були прийняті рішення про: внесення змін до рішення №56 від 04.04.2018 року «Про перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади Малолюбашанської сільської ради», надання матеріальної допомоги жителям сільської ради, надання дозволу для надання в оренду фельшерсько-акушерського пункту села Данчиміст, що є майном сільської комунальної власності Малолюбашанської сільської ради.

Депутати внесли зміни до Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради на 2019 рік, сільського бюджету на 2019 рік та розглянули 14 земельних питань.

З усіх питань порядку денного депутатами сільської ради прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь