A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Згадаймо всіх поіменно!

Дата: 09.05.2019 18:44
Кількість переглядів: 617

Із року в рік часопис віддаляє
Своїх нащадків далі від війни.
І травень знову й знову нагадає, 
Як із життя ішли його сини. 

Війна... Страшна війна минулого століття - це пекуча рана, яка болить досі майже у кожній родині.

8 травня, в День пам'яті та примирення в с. Мирне в сільському будинку культури відбувся тематичний захід "Згадаймо всіх поіменно!". 

На заході були присутні керівники та працівники апарату сільської ради, учасники війни, учасники бойових дій, сім'ї загиблих воїнів, керівники та працівники установ, закладів, підприємств, учні ліцею, жителі с.Мирне.

Перший заступник Малолюбашанського сільського голови Ковальчук Світлана Андріївна та керуючий справами виконавчого комітету сільської ради Федоровська В.В. від імені сільського голови та депутатського корпусу сільської ради висловили слова вдячності та вручили подарунки учасникам війни, учасникам бойових дій, сім'ям загиблих воїнів.

Цьогоріч поряд із прізвищами загиблих у Другій світовій війні односельчан під час переклички було озвучено й імена людей -членів УПА, ОУН, які віддали своє життя за вільну Україну. 

Учасники народного аматорського хору Мирненського сільського будинку культури виконали Гімн України, повстанську пісню "Ой у лісі на полянці стояли повстанці" та пісню "А мати журавлика жде..."

По завершенню заходу представники Мирненського ліцею, Мирненського офісу Малолюбашанської сільської ради та громадскість села відвідали Обеліск загиблим воїнам- односельчанам у роки Другої світової війни та поклали квіти на знак вдячності та поваги тим, хто дав змогу жити теперішньому поколінню і дивитись у світле майбутнє.

Для допитливих читачів у читальній залі публічно-шкільної бібліотеки-філіалу села Мирне розгорнуто тематичну виставку "Цей подвиг не забути!".

 

Бібліотекар ПШБФ села Мирне

Р.Я.Драганчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь