A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Їх подвиги в пам’яті вічні...

Дата: 09.05.2019 08:46
Кількість переглядів: 530

Фото без опису

«Їх подвиги в пам’яті вічні…» - під таким гаслом пройшла година пам’яті в Данчимістській філії Мирненського ліцею. Захід проведений спільно з працівниками та аматорами клубу села Данчиміст і присвячений Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги. 

На годині пам’яті були присутні: перший заступник Малолюбашанського сільського голови Ковальчук Світлана Андріївна та керуючий справами виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради Федоровська Валентина Василівна.

З метою виховання в учнів поваги до ветеранів, почуття патріотизму та гордості за свою Батьківщину на захід була запрошена жителька села Данчиміст, учасниця бойових дій – Фесюк Ксенія Василівна, яка для присутніх зачитала власні вірші про Україну.
Протягом заходу учні згадали події 1939-1945 років та віддали шану загиблим солдатам хвилиною мовчання, переглянули відео. Прослухали у виконанні аматорського фольклорного гурту "Молодички" пісні «Я молюся за тебе мій сину» та «Летіла зозуля». 

Фото без опису

Також працівники закладів культури села Данчиміст та учні Данчимістської філії Мирненського ліцею привітали з Днем Перемоги ветеранів Великої Вітчизняної війни, вдів ветеранів та учасників бойових дій гарними словами, квітами, листівками та подарунком, який підготувала Малолюбашанська сільська рада.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Бібліотекар ПШБФ села Мирне в селі Данчиміст

О.А.Мельник

Завідувач клубом села Данчиміст 

О.І.Толочик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь