A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Костопільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області

Пам'ятка роботодавцю

У разі настання нещасного випадку свідок або безпосередній керівник робіт зобов'язаний:

15:18:16 27.03.2019

Фондом соціального страхування відновлено планові перевірки страхувальників

Фондом соціального страхування України з березня 2019 року відновлено проведення планових перевірок страхувальників щодо використання ними коштів Фонду. Водночас, система контролю отримала нові ризикоорієнтовані підходи, що мають на меті зменшити навантаження на страхувальників (роботодавців) та упередити можливі порушення. На цьому під час селекторної наради з фахівцями управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві наголосила начальник управління по роботі зі страхувальниками ВД Фонду Наталія Зеленська.

15:15:01 27.03.2019

Шановні керівники підприємств, установ, організацій, приватні підприємці!

Доводимо до Вашого відома, що при Костопільському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області працює консультативний центр з надання допомоги юридичним і фізичним особам-підприємцям, суб’єктам малого та середнього бізнесу.

15:05:11 27.03.2019

Обґрунтованість видачі та продовження листків непрацездатності під контролем органів Фонду соціального страхування України

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999  № 1105-XIV (зі змінами) (далі – Закон 1105), до основних завдань Фонду соціального страхування України (далі – Фонд) віднесено здійснення перевірки обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності застрахованим особам, у тому числі на підставі інформації з електронного реєстру листків непрацездатності, здійснення фінансування матеріального забезпечення та контролю за використанням роботодавцями і застрахованими особами коштів Фонду.

17:29:20 14.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь