A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Новини центру

Оголошення про проведення конкурсу на право оренди комунального майна

КНП «Малолюбашанський центр ПМСД» оголошує конкурс на право оренди частини нежитлового приміщення за адресою: с. Данчиміст, вул.Лісова 26. Частина нежитлового приміщення розміщена на 1-му поверсі фельдшерсько-акушреського пункту, площею 60,1 кв.м.

14:39:07 07.08.2019

ЯК ПАЦІЄНТУ ЗНАЙТИ ЛІКАРЯ ПЕРВИННОЇ ЛАНКИ. ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ

На сайті Національної служби здоров’я України вже є 8 інформаційних дешбордів, що містять велику кількість гнучких знеособлених даних, які постійно оновлюються. Аби вам було зручніше, розпочинаємо серію відеоінструкцій з ефективного користування інформаційними панелями, кількість яких буде постійно зростати із продовженням трансформації системи охорони здоров’я. Перша серія відеоінструкцій відповідає на найпоширеніші запити пацієнтів - як за допомогою дешбордів знайти свого лікаря первинної ланки, де можна отримати “Доступні ліки”, чи має заклад, в який пацієнт хоче подати декларацію, договір з НСЗУ. Тож, пропонуємо вашій увазі перше відео - “Як пацієнту знайти лікаря первинної ланки”

11:24:51 03.06.2019

Як і коли запрацює електронний рецепт у програмі «Доступні ліки»

Урядова програма «Доступні ліки» з квітня переходить в адміністрування  Національної служби здоров’я України. Кабінет Міністрів України ухвалив відповідні рішення на засіданні 27 лютого 2019 року. Уже у березні Національна служба здоров’я розпочне підписувати договори з аптеками по всій країні, а з квітня 2019 року запрацює електронний рецепт і НСЗУ почне оплати аптекам за програмою. Це регламентовано постановами Кабінету Міністрів від 27 лютого 2019 року «Деякі питання реімбурсації лікарських засобів», «Деякі питання щодо договорів про реімбурсацію», «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань».

09:05:40 03.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь