Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

На Рівненщині зареєстровано майже 75 тисяч суб’єктів господарювання

Дата: 08.08.2024 16:57
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

 

Станом на 01.08.2024 року на обліку в Головному управлінні ДПС у Рівненській області перебуває 27599 юридичних осіб та 47239  фізичних осіб – підприємців. 

Зокрема, у поточному році на податковий облік взято 525 новостворених юридичних осіб та 4898 фізичних осіб – підприємців. У той же час у 2024 році 2676 суб’єктів господарювання  припинили діяльність. Тож кількість платників податків, що розпочали бізнес, удвічі перевищує тих, хто таку діяльність припинив.

Звертаємо увагу, що в Головному управлінні ДПС у Рівненській області для оперативного зворотного зв’язку з платниками податків працює Комунікаційна податкова платформа.

Звернення від представників бізнесу та громадськості приймаються на електронну скриньку платформи:  rv.ikc@tax.gov.ua.

Якщо у Вас є питання стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, або пропозиції щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою – звертайтесь на Комунікаційну платформу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь